sâmbătă, 19 ianuarie 2008

Numai putin

Revin pentru un moment cu un template nou si cu o mica scurgere de informatii din viata mea personala. Gabi (actualul prieten) este primul baiat din viata mea care m-a facut sa ma masturbez dupa el in lipsa lui. Bravo Gabi. Nu stiu cum ai facut, dar am fost mai uda decat o cascada. Si pentru ca tot nu stii de existenta acestui jurnal virtual, aici am sa iti zic chestii pe care in mod normal nu ti le zic intre patru ochi si doua coaie.

Ciao

73 de comentarii:

nimeni spunea...

te asteptam. imi place ca ai revenit.

boboque spunea...

nice blog :P

Anonim spunea...

deci ela vrei sa facem o tranzactie orala pe o cale virtuala???pai si pretenaru ala ce l lingi intre coaie ce ar zioce ? i ar placea?!! .futuva n gura de perversi.v as arde pe rug pe amndoi.si am scapa lumea d sculament virtual .
uite fa taraturo, treci pe la doctoru norton si fa ti un tratament,dupa care mai vb .

Ella spunea...

si vai domnule anonim, ti-ar placea sa fii lins intre coaie. dar in schimb, nu ai avut ocazia asta pana acum, si iti refulezi frustrarile sexuale la mine pe blog. ca sa nu mai zicem ca dupa cuvantul pe care l-ai avortat in comment, adica "pretenar", nu e greu sa deducem ca esti un cocalar superficial, stupid, urat, posibil virgin, si urat mirositor. si chiar daca nu esti asa, prost tot esti. :*

Anonim spunea...

sunt un cocalar ce ti ia fata in pula!!

Anonim spunea...

deci nu erai cascada la pizda erai canalizare.ca esti plina de ciuperci viermi si puroi la pizda.boli de alea nasolite pe care nici aliatul curvelor profesioniste Aldara nu le mai scoate

Ella spunea...

imi iei fata in pula? ok...super. cuvintele sunt frumoase. si eu ii ofer pizda mea mamei tale sa-si indese limba in ea, sa imi provoace diverse placeri, asta in timp ce tatal tau ii baga doua degete in cur mamei tale, si toate astea in timp ce tu te uiti si te masturbezi.

vezi, doar cuvinte. in momentul in care tu vii la mine, si imi iei fata in maini, si o infigi in pula ta, atunci iti ingenunchez si iti recunosc statutul de barbat. pana atunci din partea mea esti un pusti, care asculta manele, si freaca pula (si nu nega ca-ti faci laba, ca te faci de ras in fata altor baieti care mai citesc chestiile astea)

te pupa Ella.

Anonim spunea...

ella ellaa ce profil imi faci tu aici ,te ai ofticat puternic cati distug blogu asta pseudo erotic in care atragi toti libidinosi virtuali, vai samar d pizda ta .tu esti curva tipica ce in realitate e o zdreamta ce nu intereseaza pe nici un barbat de doamne ajuta .. si da fac labe chiar si dupa ce fut mai rup manivela .pt k am sloboz la greu!!!

ella dak ma vei suge ai sa intelegi!

Ella spunea...

da...e clar. rolul tau pe acest pamant este...null. asa ca, dragul meu, ca sa incheiem, am sa-ti citez un vers care-mi place mie foarte mult: "mori in mortii tai din proprie initiativa"

blogul nu mi-l manjesti. esti liber sa scrii ce vrei. media de inteligenta a vizitatorilor este cu mult peste nivelul tau, si vor intelege toti ca...atata poti, atata faci.

hai du-te si "rupe manivela"

blur spunea...

imi era dor de idioti. mie imi plac idiotii. sunt asa niste animalute atat de limitate mental incat ti-e mila sa-i bagi in seama. dar mai sunt si aia care cred ca pot schimba lumea cu parerile lor personale.
draga anonimule,
dumneata te-ai bagat aici intr-un mare cacat. cacat despre care toti stiu, numai tu esti pe langa. (paradoxal cum esti in cacat si totusi pe langa). stiu ca probabil sirul logic al acestor fraze depasesc cu mult puterea ta de intelegere, dar sa stii ca pe lumea asta poti sa fii centaur si fara vocabularul de lemn (pe care vad ca-l stapanesti cu o dexteritate mirobolanta).
te invit sa imi sugi pula. si mie, si ellei ;) super-oferta!
P.S.: acum poti sa scrii inca o injuratura. pentru ca nu poti tu mai mult de atat ;)

Anonim spunea...

ella intre noi o ura puternica s a lasat.perfect.
eu e smecher/tu e curva.pe cacatu asta de blog faci pe marea panarama cu amintirile tale de am pula .fa cine are timp sa te creada? vre o 30 de obsedati care n au ce face, rup si ei manivela la un delir ieftin in timp ce mai au si vre o 3 pagini porno deschise.cat despre partea cu inteligenta vreau sa zic k explodati toti mai ales ala ce zice k textele tale ii aduc aminte de henry miller, ce labar!!!

deci ha ha ha ha lingemi ai pula !!!!

Ella spunea...

Ella: a raspuns iar prostul
Ella: :))
Ella: intra sa vezi
Ella: nu ai ma cum
Ella: NU AI CUM!!!
Ella: :)))
Blur: =))
Blur: el smecker tu curva ma
Blur: :))
Ella: =))
Ella: bai, deci, mi-e mila de el
Blur: sarmanu`
Blur: cred ca daca ar exista o putere care sa-i explice cum sta treaba si el sa inteleaga...ar muri
Ella: da...
Ella: creierul lui nu e facut pentru a intelege astfel de chestii complicate
Ella: si ar face implozie
Ella: si stii care ar fi ultimele sale cuvinte?
Ella: "iti sparg rozeta fa"
Ella: :))))
Ella: Si ce mandru e la sfarsitul commentului de ce a zis el in commentul ala "ha ha ha ha" :))

si-ce-daca spunea...

Ella imi pari o fata desteapta si deschisa la minte..iar eu sunt o fata desteapta si curioasa..as vrea sa te intreb daca ai fi deacord sa facem un menage a trois..daca esti deacord iti trimit o poza cu prietenul meu..si daca nu`ti place imi trimiti o poza cu prietenul tau..si daca nu`mi place..agatam amandoua unu si cu asta basta :D

blur spunea...

ptiu! na belea!

Ella spunea...

intra pe id`ul meu de mess si voribm acolo.

id`ul este ella_wants_you_dead

nu glumesc. intra.

te pup.

Anonim spunea...

pm.. daca e, va trimit si io poza mea .

Anonim spunea...

bah labagiilor.artistii pulii mele.bai nea blurica .firar coliva matii a dracu sati fie.va tot luati de saracu prietenu meu anonim.ca se rade de voi handicapatilor.a gasit si el dand cautare duten pizda matii pe net jegu asta d eblog.si am ramas socat cum curvele sau pseudocurvele se muta pe internet.fa ce pula mea nu faci zoosex.am un caine de rasa sigur il poti tu dresa sa te linga la gaoz.si pe blurica sa il futa-n cur

Anonim spunea...

era je sangerete ultimul post.vas baga numa tevi in cur asa ca la oameni civilizati ca voi care exista.eu e analfabet smecher care va da la mu1e la voi care e prosti

maneleman@yahoo.com

Anonim spunea...

ci vediamo fa.patrupeda imputita ce esti.o sa imi fac id de mess special pt tine.unu de ala gen andiamolapula@yahoo.com

blur spunea...

:))))))
bravo ma baieti! am sa va dedic cateva posturi de azi inainte.. ca zau ca merita promovata forma asta de prostie... stiti cum e vorba aia: "uneori prostia poate fi pusa in valoare". deci de ce sa nu se amuze si altii ? ca nu sunt egoist deloc. ura!

Ella spunea...

o mica nelamurire.

ce fel de om cauta pe net "dute in pizda matii"?

Anonim spunea...

pm.. sunt ignorat; ce urat

Ella spunea...

netaprozar, nu esti ignorat dragule, dar astept sa raspunda si domnisoara cu propunerea. :*

Anonim spunea...

buna intrebare.de obicei cand vrei sa asesti ceva de joasa speta cauti asta.si tu esti chiar in top.sa raspund si eu..ce fel de muiere se da prostituata pe internet.stai ca si raspund.o nebuna care nu are parte de ula in viata reala si isi expune fanteziile ala sandra brown pe internet si culmea e ca exista oameni de genu de oameni ca blurica care o face pe intelectualu care pt ca si ei duc lipsa de futai in viata reala iti dau pe aici limbi.in speranta ca oi fi vreo bunaciune si poate te pupa dulce la pizda.oricume distractiv sa imi bat joc de prosti ca voi.

Anonim spunea...

am revenit luandu va in pula la greu.bah cacanarilor (ella&blur)sclavi dinastia k voi io mananc la micu dejun .blur muistule pa tu te iei de mine bah gunoiule ,microcefal imputit si lingau ce esti . dupa ce k es tot cu limba la rozeta lu infecta asta libidinoasa faci pe luceafaru bisexual si inepi sa latri la mine . bah tu esti un basit , ce eventual o plimbi pe tarfa asta la cafea toata ziua si je o agata in 5 minute , dupa care i da drept rapid!! .ma sugeti de CARICI amandoi again.

voi e cei mai mari labari de pe web .

blur spunea...

5 minute? :))) pai tu in 5 minute abia iti stergi mucii de la nas ma.
in lumea mea oamenii ca tine spala farfurii si parbrize. ;)

Ella spunea...

hai sa iti mai explic o data cat de prost esti:
1. daca ai stii adevarul, si nu ala in care io ii dau muie lu` ma-ta, probabil te-ai sinucide. caci ai intelege cat de penibil esti si cat ne cacam noi pe voi de ras.
2. asa cum am spus si mai sus, inafara unor injuraturi pe care si fiu-meu le formuleaza mai bine, nu stii sa zici. am scris "zici", pentru ca nu pot sa zic "scrii", caci tu nu prea stii sa scrii.
3. intr-o zi, probabil, o sa ne intalnim. si o sa-ti las ciubuc putin. tocmai atunci sa ai ceva cu mine.
4. ti-am spus cum vocabularul tau limitat la 200 de cuvinte ma amuza?

acest comment este atat pentru sangrette cat si pentru anonimul pulii. nu prea e mare diferenta intre voi doi. poate unul e mai urat ca altul, sau unul e fan gutza, altul e fan salam. dar cam atat.

Ella spunea...

=))))))

bine blur. I rest my case. (traducere pentru sangrrete si anonim - imi odihnesc cazul)

Anonim spunea...

rectificare: am inceput sa recitesc Henry Miller, pe care vi-l recomand cu placere, dupa ce am citit acest blog.

anonimul este o specie des intalnit in zonele slab dezvoltate. nu a reusit sa evolueze de la rasa de "om de caverna". nu se spala si nici nu se tunde. in general miroase urat si se hraneste cu hoituri, nu are capacitatea psihica de a se gandi la vanatoare. considera ca pipi e un suc natural si caca e desert . umbla in haita. pofta pentru sex este atata de mare incat nu de multe ori se automutileaza in cautare de parteneri. in haita se intalnesc multe cazuri de incest sau viol. au tendinte paranoide care duc la psihoze insotite de dureri in zona organelor de reproducere.
a se evita orice contac cu acest tip de persoana. poate dauna ochilor, nasului si creierului.

ps: acest comentariu trebuie tratat ca un pamflet, anonimul este real si periculos. la vederea acestuia va rugam sa anuntati prima sectie de ecarisaj. Va multumim pentru atentia acordata!

Anonim spunea...

iti odihnesc yo una n gura imediat!!!

Ella spunea...

e cale lunga de la fapte la vorbe seminomadule. tu deocamdata pentru mine esti doar un IP. un cacat, o insiruire de caractere pe internet. poti sa te agiti aici pana mori. te agiti degeaba.

blur spunea...

e un sport ma.. dai din taste... transpiri, puti... dai din taste, te agiti.. si apoi mori..
auzi ma anonimule.. tu ai creierul foarte odihnit? sau doar odihnit? sau poate nitel amortit.. sau poate nu ai .. sau cum? incerc sa ma prind si io.

Anonim spunea...

fa nu te mai sparge la falca cu neuronu , est o curva ce pe blogspot te dai artista da t curge puroi di pizda . zdrenta penala esti o urata cu spume pe tine deci repet cu spume,infecto da sa ma pis pe fata ta cu bolta . esti infecta si nasoala es tarfa inernationala/cat de mult ai incera nai sa pupi tu pula mea . deci zdremto nu mai juca teatru nu t mai pacali barbatu k de sida si holera nu te scapa nici dracu .
si de labagii astia care ma suge din greu mu1e cu c@c@t eu e smecher voi e fraieri.

ps in cazu in care ne vom vedea am pregatite niste flegme pt tine .

Anonim spunea...

Anonimule, taci dreacu din gura, ca esti mai prost decat ma-ta si mai urat decat taica-tau. Esti smecher? Hai sa-ti spun eu ce inseamna smecheria. Smecheria e ce face ella ma, ca o doare in pizda de prosti ca voi. Tu te consideri smecher pentru ca vinzi adidasi si parfumuri, manelist imputit ce esti. Esti penibil. Nu poti sa scoti doua vorbe din gura, fara sa injuri. Vorba lui Blur, si copilul meu poate formula injuraturi mai bune decat ale tale. Muriti dracu odata, ca respirati aer degeaba. Smecheru pulii.

Ella spunea...

cassper, lasa-l draga sa se agite :)
Ca eu ma distrez cu prostii.

Anonim spunea...

bah blur, tu esti drama muistu. te ai umlut de puli muistu k esti lake ceferistu. si io s convins k ai o fata de veterinar bah pulica.


iti promit si tie un contacto oralo direct in maxilaro!!

Ella spunea...

te ai umlut de puli muistu k esti lake ceferistu.

vai, ce poezie draguta ai compus. bravo copacel. meriti o bombonica.

Anonim spunea...

VA SPARG LA BULBOACA PE TOTI!!

Ella spunea...

mai, saracule, hai sa facem o treaba. vrei sa-ti cumpar un pistol? sa te impusti in gura, cu tot cu maimutele tale de prieteni care sunt pe acolo pe langa tine, si incerci tu sa te dai tare in fatza lor.

blur spunea...

da ma. ai dreptate. uite cum facem:
eu iti dau dreptate orice ai scrie tu aici, iar tu fluieri de fiecare data cand io iti dau dreptate
ok asa?
deci: ai dreptate!
sa-mi zici daca fluieri.

Ella spunea...

:)))

Anonim spunea...

PAI TU TE AGITI FRAIEREO NU JE>

dak vrei sa afli mai multe de noi cauta maneleman pe web si vez acolo cum se face un blog.ZDREAMTO!!!

Ella spunea...

eu vad ca tu te agiti. de ce scrii cu litere mari? ti-e ca nu vad? :))

si in legatura cu "maneleman" e clar dupa nume. esti praf. esti atat de praf incat nu existi ma. esti 0. stii ce inseamna zero? nimic. nu aduci niciun folos comunitatii. nu ai niciun viitor. stai si gandeste-te putin la faza cu viitorul. pentru ca tu nu ai d-ala.

blur spunea...

gata ma. m-am lamurit. ura!

Anonim spunea...

ma pupati dulce la pula , toti.impreuna cu tot universu vostru d kkt.voi E cei mai mari labagii din internet 1 ella 2 blur=pula n cur 3 cassper , apropo bah pompierule tu care neputand sa ti futi nevasta k ai pula prea mica, intri pe www u si ai tu tupeu si nesimtirea sa te iei da pula mea .te voi sfarama agregatule!

muie inka o data>

Ella spunea...

nu stiu care cum sunteti in anonimatele voastre. Dar o chestie e sigura. Manelaman, tot respecut meu il ai pentru ce faci. Si nu sunt ironica. Nu trebuie sa citesti prea mult din blogul ala sa-ti dai seama ca e regizat. Dar scopul blogului imi place. Faci cunoscuta prostia care inglobeaza tot publicul ascultator de manele. acum...poti fi tu manele man anonimul, sau, anonimul chiar e un prost atat de prost, incat a gasit si el blogul ala si se lauda ca e al lui. oricum ar fi, Costi Ionitza a avut trupa rock in liceu ;)

Anonim spunea...

vitoruil meu e sa ti bag tie puli in gura!!esti plina dee talente fa oparito.asa k tu cu limba pe coaie imi dadeai bataie!!!.


sugei cocaru la cocalar,bah poponarilor!!

Anonim spunea...

nu e regizat , e pe bune maneleman stie adevaru .

Anonim spunea...

bah ce va cacat anonimul.sami bag poola.prea tare.miau dat lacrimile,sa mor eu.ce prosti.lol.ai de poola mea.ced ca trec si eu la duelul in injuraturi.apropo blur poate imi stergi tu mie parbrizul.daca imi stergi si papucii cu limba iti las 100 de somacai.lol.iti dilacerez pizda fa

Ella spunea...

asa e sangrete. ne-a cacat anonimul. ne-a distrus viata. acum stam in casa si plangem.

Anonim spunea...

pai si normal ca v-a dat.ca e mai inteligent ca voi.pai daca ai iesi din casa ella ai fi bomba biologica.nu iti dai seama .ai fi mai tare ca aviara.plus efectul psihologic de voma in grup care lai produce.desi eu sper sa iesi ca sigur te dau astia ls tiri.ai fi veriga lipsa gasita si asa aflu unde esti si cine esti.si o sa imi pot sa imi bat joc de tine si de voi si in realitate

Ella spunea...

asa e. ai dreptate :(

blur spunea...

" asa aflu unde esti si cine esti.si o sa imi pot sa imi bat joc de tine si de voi si in realitate " -- te provoc.
uite sa iti dau si un indiciu: cauta in ma-ta si vei gasi urme de ceata. e un fel de ghicitoare... vai! dar chiar e o ghicitoare!!!
realitatile noastre nu se vor intersecta vreodata ma cacatule ca tu esti invizibil pt mine ;)

blur spunea...

bro, imi cer scuze, dar ma retrag de pe postul asta. deja imi pare rau ca le-am dat prea multa atentie idiotilor. am crezut ca se prind si ei cacatii ca blogu asta nu e scris de o femeie.. acum incep cu amenintari, dar sunt prea prosti (ma repet cu chestia asta?) sa isi dea seama ca mai mult decat blur, ella, namtigari, amtigari, si ce bloguri mai avem noi doi nu au cum sa afle; plus ca e obositor sa razi de atata prostie atata timp, deja dureaza de-o zi si incepe sa imi fie mila de sarmanele creaturi.
asadar: prostilor, aveti dreptate (tre sa fluieri acum anonimule).. sunteti dumnezei amandoi.. io va urez o mare pula in gura si multa multa moarte ;)

Anonim spunea...

nu-i nimic bro. e ok. si eu m-a retrag, pentru ca incep sa ma plictiseasca idiotii. alaturi de pula pe care le-o doresti, eu le doresc inca una (pe a mea), si astept sa ma gaseasca :))

Anonim spunea...

bah popanarilor ma cac pe blogu vostru.

Ella spunea...

da de data asta sa te stergi si tu la cur.

Anonim spunea...

ma scuzati ca nu am avut timp sa ma cac in gura voastra azi.je era ocupat .altii mai si fut.nu fac laba virtuala.lol.bine ma labagiilor.multe muie,luativa o pulan cur amandoi.si pace.a fost distractiv.da incepeati sa ma plictisiti

pace fraierilor

Anonim spunea...

vam bighidit roacarilor.mai tundetiva-n pula mea.poate mai prindeti voi niste pizda

namtigari spunea...

ce idee buna. si cum se face cu femeile astea? invata-ne si pe noi maestre ca nu prea stim. noi facem laba :(

allye spunea...

om fi la fel,da altii exagereaza prea tare,dragii mei,cati iti fii pe blogu asta :P

Ella spunea...

maimutele de mai sus, caci sunt inca in stadiul de maimuta, nu merita atata atentie alinutza.


si apropos, namtigari, nici ironie nu merita, pentru ca...ei nu prea stiu ce-i aia. in capul lor ei chiar cred ce zici tu :))

Flavia spunea...

Anonim, pizda, Ella, deradere, Blur, Ella, neuroni formand conexiuni stimulatante intelectual.hmmm ...suna chiar bine.un cocalar nefutut de cand s-a sinucis Hiltler.Furia specifica unui purtor de orgoliu resimtit in penis.
Ella, sinceritate reflectata intr-o atitudine care imi place indirect.
Frumos.:D
pt anonim: eliminata-ti furia intr-un contact spumos cu mana.si hai, injura-ma si pe mine.

La Bionda spunea...

Adica in loc sa ne delectezi cu povesti despre Gabi - frumos nume - tu iti pierzi vremea cu colectionarii de porn german de cea mai joasa speta? ;)) Ma dezamagesti, incepusem sa fantasmez, dar vad ca-ti pasa de anonimi mai mult decat de endorfinele tale. Lasa-i pe nenorocitii aia sa-si frece bestialitatea singuri (ce mila mi-e de femeile care au nesansa sa traiasca aproape de ei...). Ei sunt o rusine chiar si pentru ideea de masturbare.

Mai bine gandeste-te la un barbat fin si puternic, care-si musca buzele intins pe spate in patul tau, tu cu mainile pe pulpele lui, el teribil de incurcat ca l-ai pus s-o faca singur in fata ta. Mana lui se fastaceste nehotarata. Nu s-a mai masturbat in fata unei femei reale si se crispeaza, filmata de ochii tai. Si tu il incurajezi sa-ti daruiasca aceasta intimitate si-i soptesti ca fara jocul acesta nu-i poti oferi extazul adevarat. Si finalmente, cu privirea fugind de la sanii tai la buzele tale, se preda si inchide ochii si se gandeste la toate filmele lui, la toate femeile lui, dar mai ales la promisiunile tale. Si incepe sa se simta perfect langa tine si respiratia lui se accelereaza si mana lui incepe sa fie sigura pe miscarile ei. Si vezi cum accelereaza, cum temporizeaza si incepi sa iti sincronizezi mangaierile si sa alergi in urma lui pana in clipa cand...

Hai, scrie tu, ca-i blogul tau, nu al meu... ;))

La Bionda spunea...

Iar am scris fraze prea lungi... of...

Ella spunea...

nu ai scris fraze prea lungi straino, ai scris un post intreg :)

hai sa scriem amandoua la mine pe blog, vrei?

La Bionda spunea...

Da, iubire, chiar imi place la tine in barlog. Insa voi fi mereu vioara a doua. Te las pe tine sa "refulezi" prima. :) Dar fa-o si tu mai des, ca prea rar scrii si nu-i sexy. Scrie despre Gabi. Cu pofta, cu zambet, cu speranta, cu ochii inchisi...

Balcescu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Balcescu spunea...

place de tine gagi, esti pizda acida si obraznica. ce sa zic, o arzi provocator de bine.

hai, scuipa-ma in gura si scrie...

taj mahal spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
taj mahal spunea...

ella, am citit tot, dintr-o suflare...
am mai citit o data, creindu-mi emotii din prea mult, din prea bine, ca esti aici , ca te pot privi si-ti scrie, ca e natural fiindca e la liber si neconventional, fara scop , fara de sfarsit...

incerc sa te descopar pentru si tu vrei asta, altfel nu mi-ar folosi la nimic, dar nici tie...

dintre atatea minti numai a ta m-a fascinat in acest fel ,
si m-a facut dependent de ...zambetul tau.

Bridge spunea...

hey!nice blog.aia'i peruca,ella?

Ella spunea...

nu`s eu aia :)