joi, 15 mai 2008

ella revine

Mi-ati dus lipsa. Unii dintre voi chiar au intrat zilnic ca sobolanii sa vada ce e nou, daca aceasta pizda numita Ella, a mai scris ceva. Nu a mai scris, ca a fost plecata, prin diverse tari, cu diverse treburi. Blogul meu este despre mine si viata mea sexuala, deci nu va povestesc cat de buna era painea in franta, sau cat de tare era ceaiul din anglia. Va povestesc in schimb ce mare era pula din italia si ce ejaculare puternica au germanii. Hopa hop, din tara in tara, din pula in pula, ne oprim putin in italia. Bai fratilor, surorilor, verisorilor si restul, sa va spun putin despre Adriano.
Adriano era un baiat tare frumusel, student la medicina. Imprejurarile in care ne-am cunoscut au fost chiar rupte din filme. Era sa ma loveasca cu masina, si a iesit si si-a cerut scuze o juma` de ora. Mai avea putin si imi pupa picioarele. Eu ma uitam la el si zambeam, el se tot fastacea si se scuza si incerca sa-mi explice cum i-a scapat lui telefonul si s-a aplecat dupa el si nu m-a vazut si bla bla. Si, normal ca am ajuns direct la el in pat. Am baut o cafea inainte, si ne-am cunoscut mai bine, indeajuns de bine incat sa facem sex tot restul zilei. Dormitorul lui....o bucata de rai. Un pat cu niste asternuturi albe si atat de curate, era perfect. Si de parca nu era indeajuns de misto toata treaba, il suna prietena lui in timp ce ma futea, sa-i aminteasca cat de mult il iubeste si cum deabii asteapta sa faca dragoste cu barbatul ei si numai al ei. Imi bagase mana in gura sa nu rad cand ii spunea "ti amo molto mi amore".
Simpatic baiat. Incepuse sa-si faca griji dupa ce si-a dat seama ca si-a dat drumu-n mine ca un animal. I-am spus sa stea linistit, ca oricum nu ma mai vede niciodata.
L-am pupat pe frunte si am plecat...dar am simtit nevoia sa distrug. El nu stia dar era plin de zgarieturi pe spate.

15 comentarii:

Bridge spunea...

:-))) diabolica mica numita ella

Ella spunea...

altfel n-are rost ;)

Makü spunea...

and she's back! u little naughty girl! :D

doar15cm spunea...

he he, mistoaca povestioara. Macaronarul isi merita zgarieturile: nu se raspunde la mobil in timpul penetrarii, chiar daca faci sex cu o oaie, daramite o femeie. Eu l-as fi muscat putin de pula. Ca trece mai greu.

Dar am si eu o intrebare: adica doar ca era sa te calce cu masina ti-a venit sa i-o tragi? Eu am si lovit o gagica pe trecerea de pietoni si nici pomeneala de sex... Ca aici imi da cu virgula. Bine, sunt barbat, si in mod evident, nu prea inteleg care-i mecanismul prin care o femeie decide ce si cand fute, dar asta nu inseamna ca nu pun intrebari incercand sa inteleg fenomenul.... Ti s-a sculat ca era sa te calce sau ca si-a cerut scuze tremurand sau cum? Ca, totusi, chiar i-a cazut un orgasm din cer...

multam dinainte de explicatie

Ella spunea...

e chiar simplu doar12cm

tipul arata atat de bine si era foarte simpatic. si oricum imi era dator. si nu a trebuit decat sa mergem la o cafea, si al meu a fost. stiu ca ti-e greu sa intelegi, ca tie nu ti s-a intamplat niciodata sa vina una si sa te futa asa aiurea. dar, poate poate. :)

Unknown spunea...

ahahaha, povesti de astea citeam cand aveam 15 ani in revista "penthouse", ai imaginatie cam proasta pe bune, cauta si tu alte vrajeli de scris pe blog,imi place ca te dai mare ca te futi etc... te comporti exact ca o manelista de aia jegoasa care injura ca la usa cortului,te crezi tare cand scrii cuvantu "pula"?..vad ca e de ajuns sa te calce unu cu masina ca sa te futa,daca te-as cunoaste tzi-as da cu lopata in cap, poate asa imi faci si o felatie =)) un sfat: dute si cautati un prieten adevarat, fute-te bine,si ai sa vezi k nu vei mai avea chef de net...dar cred ca esti frustrata ca tu nu ai orgasm ca in filme... sau ai un prieten impotent care te dezamageste si te "descarci" pe blogu asta penibil, norocu tau ca pe net poti fi anonim :))

Ella spunea...

pai mai cineva mai, ia analizeaza tu un pic aceste doua lucruri:

1. blogul meu PERSONAL, pe care scriu exact ce vrea organul meu femenin pe care il visezi inghitindu-ti maimutica ta de tufis.

2. Commentul tau de cacat total aiurea.

Deci, cam care o fi frustrat aici? Vrei sa-i spun si cum m-ai gasit pe net? M-ai gasit cautand pe google "pula in pizda". Asa ca nu te mai agita atat. :*

anubite spunea...

"cineva" simte ceva :)) o stii omul ceva... insa oricat de lame ar fi textul de pe acest blog, indiferent daca ella este barbat, femeie, sau altceva, totusi este un blog PERSONAL si ella are dreptul sa scrie orice.
trebuie totusi sa existe libertatea de exprimare undeva, nu ?
fiecare dupa posibilitati

anubite spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ella spunea...

atata poate...atata zice ;)

Alt Eu spunea...

te admir

e spunea...

wow!ella tati multumim pt ferestruica ce da direct in zona interzisa a mintii femeii...big help..some truths some men will never accept!te pupam...baga tare si mare :)

George Colang spunea...

fain blog :)

Irina Constantin spunea...

...deci esti curva si tu...intodeuna v/am urat si se pare ca numai peste de alde voi dau in acesta lume a blogurilor.

Anonim spunea...

ella e barbat